Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Distribuce rekreačních veslic Liteboat v ČR zahájena - tisková zpráva
 
      Praha, 23. září 2016 -Český veslařský klub Brno se dnes stává historicky prvním vlastníkem rekreační veslice francouzské výroby Liteboat v České republice, čímž zároveň zahajuje jejich oficiální distribuci společností ANVI TRADE s.r.o. na českém trhu.

 
Premiéra rekreačních veslic Liteboat v České republice

"Na veslici Liteboat, konkrétně model LiteSport, se již moc těšíme a ihned ji hodláme nasadit k výcviku začátečníků, jak dětí, tak i dospělých, kteří stále častěji nacházejí cestu do naší loděnice a poptávají možnost rekreačního veslování" zmiňuje předseda klubu ing. Tomáš Nahodil a současně dodává, že právě model LiteSport s nízkou hmotností, vysokou stabilitou a snadnou ovladatelností má ty nejlepší předpoklady obstát při očekávaném vysokém nasazení lodě v ostrém provozu na brněnské přehradě.


foto: veslice LiteSport

LITESPORT




















Zrod veslic Liteboat

Veslice Liteboat se zrodily z myšlenky francouzského dobrodruha MatthieuBonniera, který po sólo převeslování Atlantiku (2009) a proveslování Severozápadní námořní cesty (2010) snil o jednoduché, lehké a velmi stabilní lodi. Měl zájem bezpečně veslovat v příbřežních vodách Korsiky nebo Norska a přitom si užívat stejného pocitu rychlosti, jako mají veslaři na závodních veslicích. To vše za podmínky, aby lodí mohl sám manipulovat a snadno ji převážet na střeše svého osobního automobilu.


foto: Matthieu Bonnier

Charakteristika veslic Liteboat

Rekreační veslice Liteboat jsou charakteristické vysokou stabilitou, nízkou hmotností a snadným ovládáním. Od výletu na jezeře po vyjížďku na moři, všechny modely Liteboat jsou navrženy pro rekreační veslování a nacházejí uplatnění jak ve veslařských loděnicích, kde slouží k výcviku nováčků, tak i ve volnočasových a rehabilitačních zařízeních, kde svým uživatelům bez ohledu na věk umožňují "zažít veslování".



Veslice Liteboat jsou zkrátka navrženy k objevování radosti z bezpečného pohybu na jakékoliv vodní hladině, kdy i úplný začátečník od 25 do 130 kg (dle typu lodi) si během dvou až tří lekcí osvojí základy techniky veslování a zkušení veslaři naopak velmi oceňují rychlost všech veslic Liteboat.












foto: veslice LiteRiver

LITERIVER Nabídka typů a materiálového provedení se dynamicky rozvíjí, kdy v aktuální nabídce naleznete první a stále nejprodávanější model LiteSport, říční speciál LiteRiver, mezinárodní veslařskou asociací FISA pro příbřežní veslování certifikovaný model LiteRace nebo třeba i dvojveslici nebo čtyřveslici s kormidelníkem. Veškeré informace o aktuální nabídce vždy naleznete na internetových stránkách: www.veslice.cz





foto: veslice LiteRace

LITERACE O společnosti ANVI TRADE s.r.o.

Česká obchodní společnost, distributor veslic Liteboat na českém trhu, byla založena v roce 1996 a v současné době se řadí mezi významné dodavatele lepidel a tmelů pro výrobu a opravy v lodním průmyslu.


Další informace:
Pavel Malinský, produktový manažer Liteboat
Mobil: 602 202 311
e-mail: info@veslice.cz
www.veslice.cz

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>